Thread: Images in Signature Lines

Fujirich - 11/25/2006 at 12:23 AM

Hey folks - been around here for a while and notice that some have managed to incorporate images into their signatures. Every time I try to do it via normal image code (meaning: go to my profile page, drop in image code in the signature box, save, etc), it doesn't work. I note that it says "HTML is off" for the signature. Is this the issue? Can it be turned on via an admin request? What's the proceedure?


Fujirich - 11/25/2006 at 12:26 AM

Ahhhh..... now I understand. Answered my own question. With the image code in the profile, it pulls the image into any new posts, but doesn't change the old ones. Got it working now!

<embed type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src=" com/albums/g320/Fujirich/1167090611.pbw" height="180" width="600"></embed>

[Edited on 3/31/2007 by Fujirich]

blueskyJohnson - 11/26/2006 at 03:49 AM

You sure do! Looks good!

Fujirich - 12/1/2006 at 10:32 PM

<div ><embed src="" quality="high" scale="noscale" flashvars=" /QcnSJKnp&flnb=1&incr=1" name="looplet" align="middle" bgcolor="#333333" width="598" height="155" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage=""></embed> <div ><div ><a href=" " target="_blank"><img src="" /></a><img src="" /><a href="" target="_blank"><img src="" /></a></div><div ><a href="" target="_blank"><img src="" /></a></div></div></div>

[Edited on 12/4/2006 by Fujirich]

silverdollar - 1/10/2007 at 01:26 PM

Just tryin' to complete this task...

Fujirich - 1/30/2007 at 04:18 AM

<embed src="" quality="high" wmode="transparent" bgcolor="#000000" width="300" height="255" name="BackwardsBush" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="" />

[Edited on 2/26/2007 by Fujirich]

letyoursoulshine - 2/4/2007 at 02:26 PM


rdj4 - 5/4/2007 at 04:55 PM


rdj4 - 5/4/2007 at 04:59 PM


Flavum - 9/27/2007 at 03:55 PM

I'd be interested in a way to turn them off, as it can become annoying (at least for me) to have to scroll through the same images over and over while working my way through a post.

peach-head - 10/2/2007 at 05:58 PM

I have just mastered pictures in threads, now lets see if I can manage One in my signiture.

peach-head - 10/2/2007 at 06:08 PM

Sweet. I have managed to figure it out. Easy when someone tells you how.

jbonamassa - 11/11/2007 at 07:23 PM

i had this problem too

rockinghorse1911 - 11/14/2007 at 01:28 AM


MoreCowbell - 1/11/2008 at 03:59 PM


MoreCowbell - 1/11/2008 at 04:00 PM


MoreCowbell - 1/11/2008 at 04:01 PM


MoreCowbell - 1/11/2008 at 04:18 PM

If this doesn't work, I give up.

Fujirich - 4/9/2008 at 06:18 AM

trying something new...

<object width="400" height="225"> <param name="allowfullscreen" value="true" /> <param name="allowscriptaccess" value="always" /> <param name="movie" value=";server=www;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait =0&amp;color=&amp;fullscreen=1" /> <embed src=";server=www.v;show_title=1&amp;show_byline=1&amp;show_portrait=0 &amp;color=&amp;fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="400" height="225"></embed></object><br /><a href="">joke during a fly and some Italian paintings</a> from <a href="">stefano&l t;/a> on <a href="">Vimeo</a>.

[Edited on 5/22/2008 by Fujirich]

jazzman66 - 11/14/2009 at 11:07 PM


jpfudd5 - 4/20/2010 at 01:58 AM


jpfudd5 - 4/20/2010 at 02:03 AM


Fujirich - 5/28/2010 at 12:14 AM

Trying a new photo hosting site: SmugMug

[Edited on 5/28/2010 by Fujirich]

lonomon - 6/15/2010 at 05:40 PM

[Edited on 7/29/2010 by lonomon]

This thread come from : Hittin' The Web with the Allman Brothers Band

Url of this website: